Puuvilja kombo 600gr Algne hind oli: 19,00 €.Current price is: 15,00 €.
Back to products

Rabarber suhkruga

Rabarber suhkruga

Päritolumaa:Leedu

100g
500g
1kg
Kategooria: Sildid: , ,
Kirjeldus

Rabarber on tuntud oma hapuka maitse ja erksa roosaka värvuse poolest. Seda kasutatakse sageli kondiitritoodetes, näiteks rabarberikookides, -pirukates ja -tarretistes. Lisaks võib seda kombineerida ka teiste puuviljadega, et luua maitsvaid kompotte ja moose.

Rabarberi kasulikkusest

Siin on mõned rabarberi kasulikud omadused:

  1. Kiudainerikas: Rabarber on hea kiudainete allikas. Kiudained aitavad seedimist reguleerida, soolestiku tervist parandada ja aitavad kaasa regulaarsele roojamisele.
  2. Vitamiinide ja mineraalide allikas: Rabarber sisaldab erinevaid vitamiine ja mineraale, sealhulgas C-vitamiini, K-vitamiini, kaltsiumi ja kaaliumi. C-vitamiin aitab tugevdada immuunsüsteemi ja parandab raua imendumist, samal ajal kui K-vitamiin mängib rolli vere hüübimises ja luude tervises.
  3. Antioksüdandid: Rabarber sisaldab antioksüdante, näiteks flavonoide ja antrahinone, mis aitavad neutraliseerida kehas vabu radikaale. Antioksüdandid aitavad kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest ja võivad seostuda südamehaiguste, vähktõve ja vananemisega seotud haiguste riski vähendamisega.
  4. Põletikuvastane toime: Rabarberil on põletikuvastased omadused tänu selle sisalduvatele fenoolsetele ühenditele. Need ühendid võivad aidata vähendada põletikku kehas ja seostuvad erinevate põletikuliste haiguste riski vähenemisega.
  5. Veresuhkru tasakaalu toetamine: Rabarberi kiudained aitavad kontrollida veresuhkru taset, kuna need aeglustavad süsivesikute seedimist ja imendumist. See aitab hoida veresuhkru tasakaalus ja vähendada veresuhkru kõikumisi.
Arvustused (0)

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Rabarber suhkruga”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga